Welkom!

 

Met Foto Fun reizen beleef je de áller leukste fotografie reizen en workshops. Met gezelligheidsgarantie!

Reisleiding en workshops door Carina Meijer, ervaren fotograaf en reisleider.
Wil jij mee op de leukste roadtrips, veel fotograferen maar ook met een leuk groepje een gezellige tijd hebben? 

Wil je mooie beelden maken maar hoeft het tijdens een fotografie reis wat jou betreft niet uren over de techniek en camera instellingen te gaan?  Wil je inspiratie opdoen door samen te fotograferen, gaat de beleving en creativiteit bij jou ook hand in hand met genieten en gezelligheid? Hou je van lekker eten én wil je ook jouw instafeed vullen met mooie foto's?  Dan is dit jouw fotoreis!

Ga mee op een foto fun roadtrip!

 

Tot gauw!

Carina

De fotoreis naar Polopos (bekend van TV) is weer te boeken! 

bekijk de foto fun reizen

 

 

najaar 2020 nieuws!

FotoFunReizen blijft ook in het najaar en de winter fotografie workshops, photowalks en fotoreizen in Nederland organiseren. 

Voor 2021 blijven onze Frankrijk en Spanje reizen op de planning. 

We hebben een superleuke locatie gevonden voor de fotofunreis naar Frankrijk. In het dorpje Mourjou dat ligt in het hart van de regio Cantal Auvergne.  Dit is het authentieke Franse platteland en de nieuwe chambres d'hotes waar we verblijven ligt midden in de natuur met geweldig uitzicht op het vulkaangebergte van de Cantal en de vallei van de Lot. Onze fotofunreis heeft daarom het thema; tussen vulkaan en vallei. 

 

De Cantal is met de auto goed te bereiken in 1 dag (ongeveer 1000 km) maar je kunt ook kiezen voor de trein of het vliegtuig. De auto of vliegreis naar de Cantal regel je zelf maar we helpen je graag; met het plannen van je reis, mogelijkheden om te carpoolen enz. Meer hierover in de reisbeschrijving Cantal. We zullen deze geweldige fotoreis in 2021 zeker weer op de planning gaan zetten. 

 

Voor wie in 2021 mee wil naar het Spaanse dorp Polopos, hebben we ook goed nieuws. We hopen dat we in het voorjaar van 2021 weer kunnen gaan!  Wil je meer weten, kijk dan even naar de Polopos reisbeschrijving  Wil je mee? Stuur dan gewoon even een berichtje en we houden je op de hoogte van onze plannen voor de fotoreis in februari 2021. Je kunt ons bereiken via het contactformulier, we houden je op de hoogte en zodra de datum bekend is krijg je alle informatie in je mailbox. 

 

Alle fotofunreizen kun je boeken met de optie om  kostenloos te annuleren tot 4 weken voor vertrek. Kan de fotofunreis niet doorgaan vanwege een negatief reisadvies door een nieuwe Corona uitbraak, dan storten we de aan ons betaalde reissom voor de fotoreis aan jou terug. 

Meer over Corona veilig boeken lees je in de reisbeschrijving. 

 

Onze fotoreizen zijn vooral gericht op vrouwen met een passie voor fotografie. Voor ieder niveau, van beginner tot professioneel fotograaf. Je deelt een kamer en badkamer met 1 reisgenote. Tegen meerprijs kun je een kamer voor alleengebruik boeken, deze zijn beperkt beschikbaar dus wees er snel bij! 
 
We kijken er naar uit om je weer mee te nemen op een gezellige roadtrip en samen de mooiste beelden te maken. 
 
Wil je alvast in de stemming komen en de beelden zien die we hebben gemaakt in Polopos en Frankrijk, ik heb ze gedeeld in het album.
 
Blijf gezond en hopelijk tot gauw!
Liefs Carina - FotoFunReizen 
 

Meer over deze reizen

een photowalk is een fotografie workshop in de natuur of op locatie. Bij een photowalk ga je in een kleine groep (max 4 personen) wandelen en fotograferen, elkaar inspireren, je leert composities maken, kijken naar lichtinval en je zult heel wat tips krijgen... maar vooral ook veel fotografie plezier hebben.

Dus wil jij meer uit je camera halen, ook met een mobiele telefoon kun je meedoen... wil je anders leren kijken naar je omgeving, namelijk door het oog van de fotograaf en wil je geinspireerd worden door andere fotografie liefhebbers, doe dan eens mee met een photowalk. Door de praktische aanpak kun je alle tips meteen toepassen. Door de kleine groepjes kun je rekenen op veel persoonlijke begeleiding. 

Alle workshops zijn in Gelderland, in verschillende natuurgebieden, van de Hoge Veluwe tot aan de Mookerheide.

 
Je kunt kiezen uit deze workshops:
  • de herfst in beeld 
  • Hooglanders fotograferen 
  • fotograferen met je mobiel 
  • Stadswandeling / straatfotografie Nijmegen
  • Urban portret met industrial/graffity achtergrond
  • Portretten op locatie
  • Je huisdier of paard fotograferen 
 de data en tijdstippen kun je vinden op: 
Of stuur me een berichtje. 
 
De workshops zijn geschikt voor iedereen met een spiegelreflex/systeemcamera of maar meedoen kan ook met een mobiele telefoon als deze over een goede camera beschikt. De FotoFunReizen photowalks zijn voor de ladies only.
 
maximaal 4 deelneemsters per photowalk
Prijs vanaf 49 euro pp 
Info aanvragen voor: een wandelworkshop
 
Photowalk bij jou in de buurt? 
Bij 4 deelnemers is het ook mogelijk om een photowalk bij jou in de buurt te organiseren.
Heb je een tip of verzoek voor een mooie locatie of thema om een photowalk te organiseren, laat het dan even weten! 
Je kunt mij ook boeken om een photowalk of portretshoot te organiseren voor jouw bedrijfsuitje,als aanvullende activiteit bij groepsreizen of bij een evenement. 
 
 
 
 

Foto Fun Reizen is een initiatief van 

Carina Meijer - Fotograaf en Reisleider
Panasonic Lumix ambassadeur
 
In het aanbod van fotoreizen miste ik zelf de reizen voor vrouwen en creatieve beeldmakers. Ik hou van reizen, het ontdekken, je laten verrassen door landschappen en lichtval én dat wil ik fotograferen. Geen technisch geneuzel, een vast programma, gesjouw met statieven, lenzen, filters enz enz maar samen op avontuur naar de mooise locaties. Iedere dag is er route voor een roadtrip en kun je meedoen aan een photochallenge. Aan het einde van de reis bewonderen we samen de gemaakte foto's. Een fotofunreis is dus vooral beleven, mooie beelden maken, inspiratie opdoen en veel leren op basis van ervaringen uitwisselen mét veel gezelligheid. Altijd op een bijzondere, fijne en met zorg uitgekozen locatie. Lees in het gastenboek de ervaringen van de fotofunreizigers. 
 
Voor kleine groepen organiseer ik ook wandelworkshops / photowalks met hetzelfde uitgangspunt; de nadruk ligt op het beeldmaken, elkaar inspireren en leren overbrengen van jouw gevoel en verhaal in een foto. Het (leren) maken van boeiende beelden, voor jouw fotoalbum, aan de muur of instagramfeed en mijn tripjes zijn altijd mét gezelligheidsgarantie. 
 
ohja en wil je het in huis gezellig maken? Je kunt mijn foto's ook bestellen op de website van Werk aan de Muur