Welkom!

 

Met Foto Fun reizen beleef je de áller leukste fotografie reizen en workshops. Met gezelligheidsgarantie!

Reisleiding en workshops door Carina Meijer, ervaren fotograaf en reisleider.
Wil jij mee op de leukste roadtrips, veel fotograferen maar ook met een leuk groepje een gezellige tijd hebben? 

Wil je mooie beelden maken maar hoeft het tijdens een fotografie reis wat jou betreft niet uren over de techniek en camera instellingen te gaan?  Wil je inspiratie opdoen door samen te fotograferen, gaat de beleving en creativiteit bij jou ook hand in hand met genieten en gezelligheid? Hou je van lekker eten én wil je ook jouw instafeed vullen met mooie foto's?  Dan is dit jouw fotoreis!

Ga mee op een foto fun roadtrip!

 

Tot gauw!

Carina

De fotoreis naar Polopos (bekend van TV) is weer te boeken! 

bekijk de foto fun reizen

 

 

geweldig nieuws!

We hebben een superleuke locatie gevonden voor de fotofunreis naar Frankrijk. In het dorpje Mourjou dat ligt in het hart van de regio Cantal Auvergne.  Dit is het authentieke Franse platteland en de nieuwe chambres d'hotes waar we verblijven ligt midden in de natuur met geweldig uitzicht op het vulkaangebergte van de Cantal en de vallei van de Lot. Onze fotofunreis heeft daarom het thema; tussen vulkaan en vallei. 

 

De Cantal is met de auto goed te bereiken in 1 dag (ongeveer 1000 km) maar je kunt ook kiezen voor de trein of het vliegtuig. De reis naar de Cantal regel je zelf maar we helpen je graag, met het plannen van je reis, mogelijkheden om te carpoolen enz. Meer hierover in de reisbeschrijving Cantal.

 

Voor wie in de nazomer mee naar het Spaanse dorp Polopos wil, hebben we ook goed nieuws. Het kan weer!  Wil je meer weten, kijk dan even naar de Polopos reisbeschrijving  Wil je mee? Stuur dan zo gauw mogelijk een berichtje met de datum van je keuze oktober 2020 of februari 2021 via het contactformulier dan zetten we je vrijblijvend op de deelnemerslijst en zodra de datum bekend is krijg je alle informatie in je mailbox. 

 

Alle fotofunreizen kun je boeken met de optie om  kostenloos te annuleren tot 4 weken voor vertrek. Kan de fotofunreis niet doorgaan vanwege een negatief reisadvies door een nieuwe Corona uitbraak, dan storten we de aan ons betaalde reissom voor de fotoreis aan jou terug. 

Meer over Corona veilig boeken lees je in de reisbeschrijving. 

 
Voor deze fotoreizen zijn 7 plekjes per reis beschikbaar. Deze fotoreizen zijn exclusief voor vrouwen. Je deelt een kamer en badkamer met 1 reisgenote. Tegen meerprijs kun je een kamer voor alleengebruik boeken, deze zijn beperkt beschikbaar dus wees er snel bij! 
 
We kijken er naar uit om je weer mee te nemen op een gezellige roadtrip en samen de mooiste beelden te maken. 
 
Wil je alvast in de stemming komen en de beelden zien die we hebben gemaakt in Polopos en Frankrijk, ik heb ze gedeeld in het album.
 
Blijf gezond en hopelijk tot gauw!
Liefs Carina - FotoFunReizen 
 

Meer over deze reizen

wandelen en tips krijgen over fotografie

wil je meer uit je camera halen,

anders leren kijken en geinspireerd worden door andere fotografen, doe dan eens mee met een photowalk. Door de praktische aanpak kun je alle tips meteen toepassen. Kleine groepjes en persoonlijke begeleiding. 

 
Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld:
Hooglanders fotograferen 
Stadswandeling / straatfotografie 
Urban portret met industrial/graffity achtergrond
Juni/juli:  de wilde bloemen in de polder wandeling;
 
de data en tijdstippen kun je vinden op
 
Geschikt voor iedereen met een spiegelreflex/systeemcamera of gewoon een mobieltje. Deze photowalks zijn voor de ladies only
maximaal 4 deelneemsters per photowalk
Prijs vanaf 49 euro pp 
Info aanvragen voor: een wandelworkshop
 
Photowalk bij jou in de buurt? 
Bij 4 deelnemers is het ook mogelijk om een photowalk bij jou in de buurt te organiseren.
Heb je een tip of verzoek voor een mooie locatie om een photowalk te organiseren, laat het dan even weten! 
 
 
 
 

Foto Fun Reizen is een initiatief van 

Carina Meijer - Fotograaf en Reisleider
Panasonic Lumix ambassadeur
 
In het aanbod van fotoreizen miste ik zelf de reizen voor vrouwen en creatieve beeldmakers. Ik hou van reizen, het ontdekken, je laten verrassen door landschappen en lichtval én dat wil ik fotograferen. Geen technisch geneuzel, een vast programma, gesjouw met statieven, lenzen, filters enz enz maar samen op avontuur naar de mooise locaties. Iedere dag is er route voor een roadtrip en kun je meedoen aan een photochallenge. Aan het einde van de reis bewonderen we samen de gemaakte foto's. Een fotofunreis is dus vooral beleven, mooie beelden maken, inspiratie opdoen en veel leren op basis van ervaringen uitwisselen mét veel gezelligheid. Altijd op een bijzondere, fijne en met zorg uitgekozen locatie. Lees in het gastenboek de ervaringen van de fotofunreizigers. 
 
Voor kleine groepen organiseer ik ook wandelworkshops / photowalks met hetzelfde uitgangspunt; de nadruk ligt op het beeldmaken, elkaar inspireren en leren overbrengen van jouw gevoel en verhaal in een foto. Het (leren) maken van boeiende beelden, voor jouw fotoalbum, aan de muur of instagramfeed en mijn tripjes zijn altijd mét gezelligheidsgarantie. 
 
ohja en wil je het in huis gezellig maken? Je kunt mijn foto's ook bestellen op de website van Werk aan de Muur