het spaanse dorp

het spaanse dorp

polopos

in februari 2020 gingen we voor de eerste keer naar Polopos, dat beviel zo goed dat we heel graag vaker willen gaan. 

 

 

De Nederlandse Thysa en Wijnand wonnen het TV programma "het Spaanse dorp"en wonen in Polopos waar ze een kunstenaarsverblijf en guesthouse Casa 3 hebben. In en rondom Polopos zijn geweldige fotolocaties. We logeren bij Casa 3 en Stayinn Shape. Thysa en Wijnand verzorgen ieder dag heerlijke maaltijden. Dagelijks organiseren we een photowalk met een thema opdracht. Je kunt daarin jouw eigen creativiteit helemaal gebruiken.  Bekijk de reisbeschrijving voor meer informatie. In het album kun je de foto's vinden die we met de fotoreis in februari gemaakt hebben en een vlog van Donna over de fotofun wandeling met de herder en zijn kudde. 

Alle fotoreizen zijn vanaf 2023 op aanvraag beschikbaar, ook als private photoguide. 

Omdat ik in de lockdown periode minder reizen kon organiseren en toch mijn boterham wilde kunnen betalen heb ik inmiddels een parttime baan bij de overheid. Maar gelukkig kan ik dit nog altijd combineren met het organiseren van reizen. Wil je graag mee, laat dan een berichtje achter via het contactformulier of stuur me een DM via instagram. 

 

Minimaal aantal deelnemers voor deze reis is 4 personen maximaal 8 personen. 

lees hier de reisbeschrijving

boek jouw Polopos avontuur

 

 

 

auvergne frankrijk

auvergne frankrijk

 

Genieten van de Franse seizoenen in de mooiste streek van Frankrijk, de Cantal is nog een echt authentieke regio, het Franse platteland pur sang.

 

De Auvergne en met name de Cantal staat gelijk aan het pure Franse plattelandsleven. 

Het gebied tussen de rivier de Lot en de hoogste berg de Plomp du Cantal  zijn voor fotograaf Carina Meijer bekend terrein en zij neemt je mee door het mooie landschap van vulkanen, bossen en riviertjes. Ook de markt in Maurs en het prachtige stadje Conques staan op het programma. Hou je van weidse landschappen, dan is de Aubrac een must see! 

We logeren in een chambre d'hotes in deze streek. We smullen van de lekkerste streekgerechten zoals de Aligot en Cantal kazen en we proosten op het leven met een mooie wijn, natuurlijk ook uit de Auvergne. 

 

Allez, ga je mee? 

 

 

Minimaal aantal deelnemers voor deze reis is 3 en maximaal 7 personen. 

 

lees hier de reisbeschrijving

Naar het contactformulier 

private photo guide

private photo guide

 

Nieuw vanaf 2023: 

boek mij als private photoguide en neem mij mee op jouw droomreis. 

 

 

Steeds meer vrouwen gaan alleen op reis.

Maarja.. wie maakt dan die mooie foto van jou op die bergtop?

Of jij wil graag in de praktijk, dus tijdens je reis van mij leren hoe jijzelf de mooiste reisfoto's maakt?

 

Jouw insta feed schreeuwt om nieuwe reiscontent? Natuurlijk neem je dan een gezellige fotograaf mee op reis. Van voorbereiding, locatie scouten, reserveringen tot de productie van de shoot, alles is bespreekbaar. Vertel me jouw plannen

 

Reisreportage 

Wil je een reportage of content maken van een reis. Ook dan denk ik graag met je mee over de mogelijkheden. Bedrijven, bruidsparen of producenten van online content, zoek niet verder, ik ben je vrouw. 

 

 

 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en een prijsopgave via het contactformulier.  

  

Naar het contactformulier