nieuw! polopos

 

van 13 tm 18 februari 2020 gingen we naar Polopos!

dat beviel zo goed dat we binnenkort een nieuwe datum gaan plannen. Wil je in april en mei met onze fotoreis naar het Spaanse dorp, stuur dan even een berichtje via het contactformulier, dan houden we je op de hoogte wanneer de volgende reis online geboekt kan gaan worden. 

 

Als de amandelbomen in bloei staan, dan is het in Polopos echt prachtig om te fotograferen. Dat vertelt Wijnand, bekend van het TV programma "Het Spaanse dorp Polopos" ons. 

 

De Nederlandse Thysa en Wijnand wonnen het TV programma en wonen in Polopos waar ze een kunstenaarsverblijf en guesthouse hebben. In en rondom Polopos zijn geweldige fotolocaties. 

 

We zullen met onze fotoreis één van de eerste gasten in dit guesthouse zijn!  Samen met Thysa en Wijnand maken we er een mooie foto reis en verblijf in Polopos van.  Dagelijks organiseren we een photowalk met een thema opdracht. Je kunt daarin jouw eigen creativiteit helemaal gebruiken.

 

Minimaal aantal deelnemers voor deze reis is 4 personen maximaal 8 personen.

Vertrekgarantie vanaf 4 personen. 

 

lees hier de reisbeschrijving

boek jouw Polopos avontuur

 

 

 

auvergne frankrijk

 

in mei en oktober van 2020 gaan we de Franse lente en de mooie herfst fotograferen in deze authentieke regio

 

De Auvergne en met name de Cantal staat gelijk aan genieten van het pure Franse plattelandsleven. 

Het gebied tussen de rivier de Lot en de hoogste berg de Plomp du Cantal  zijn voor fotograaf Carina Meijer bekend terrein en zij neemt je mee door het mooie landschap van vulkanen, bossen en riviertjes. Ook de markt in Maurs en het prachtige stadje Conques staan op het programma. We smullen van de lekkerste streekgerechten zoals de Aligot en Truffade en we proosten op het leven met een mooie wijn, natuurlijk ook uit de Auvergne. 

 

Wil je meer weten over de reis en op de hoogte worden gehouden wanneer de datum voor deze reis bekend is? 

Stuur mij even een berichtje via het contactformulier. 

 

 

Naar het contactformulier 

roadtrip zuid spanje

 

een ijsje eten in Malaga daarna via de kustweg naar Granada en daar het prachtige Alhambra fotograferen 

 

Dat zijn een paar vinkjes die je op je bucketlist kunt afstrepen als je mee bent geweest op de roadtrip zuid Spanje. We verzamelen in Malaga waarna we met onze groep een roadtrip maken. Onderweg slapen we oa in het dorp Polopos, bekend van het TV programma "Het Spaanse Dorp". 

Een roadtrip heeft geen vast programma maar we stoppen op fotogenieke plekjes en daar heb je alle tijd om te fotograferen. Natuurlijk pakken we een terrasje waar we zelf lekker eten. En je ook even tijd hebt om je instafeed te vullen met je net gemaakte reisfoto's. 

Tip: Deze reis is ook leuk als vriendinnen uitstapje. 

 

Wil je meer weten over de reis en op de hoogte worden gehouden wanneer de datum voor deze reis bekend is?  Stuur mij even een berichtje via het contactformulier. 

  

Naar het contactformulier